Om Hjelm Law

Baggrund

Nelly Hjelm er født i Sovjetunion, lige ved siden af Uralbjergene i en GULAG-by og flyttede til Danmark, da hun var omkring 30 år gammel. Så migration er ikke en by i Rusland for hende.

Nelly er uddannet cand.jur. fra både Rusland og Danmark. Hun er jurist med mangeårige erfaring inden for udlændingeret og familieret, særlig i forhold til familiesammenføring og alle andre slags af opholdstilladelser, samt skilsmisse, barnets bopæl og samvær. 

Nelly Hjelm har skrevet adskillige juridiske artikler og udgav bog ”Da Ivanova bliver Hansen” om dansk familieret. Hun participerer i talrige efteruddannelseskurser inden for disse område og er fast deltager af Advokatforum ved Udlændingestyrelsen.

Hun arbejder ud fra sine professionelle og menneskelige værdier:

  • Juridisk kompetence
  • Etisk ansvarlighed
  • Resultatorientering

Hvordan får du hjælp?

1

Hvis du har brug for hjælp, kan du skrive til hjelmlaw@gmail.com eller sende en SMS til +45 30721053. Du skal kort beskrive dit spørgsmål eller problem, så kontakter Nelly Hjelm dig så snart hun kan.

Henvendelser gennem Skype, Messenger, WhatsUp osv. besvares ikke.

2

Du kan også bestille en 30 eller 60- minutters Skype-konsultation ved at sende en sms til +4530721053. Det koster mellem 1.000,00 og 2.600,00 DKK. Konsultation er altid forudbetalt.

3

Hvis du har brug for yderlige juridiske assistance, indgås der en aftale. Ved indgåelsen af en aftale om juridisk bistands med Hjelm Law er det vigtigt for både juristen og klienten at vide, hvordan og på hvilke vilkår den juridiske hjælp ydes. Der aftales nærmere omfang af bistanden, og klienten får detaljerede informationer om sagsforløb, omkostninger, rådgivningens indhold.